Oersuiker (Biologische)
Biologisch oersuiker wordt ook wel ongeraffineerde rietsuiker, oerzoet, rapadura of sucanat genoemd. Bestel biologisch oerzoet gemakkelijk per kilo of per 25 kilo voor grootverbruik.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Oersuiker (Biologische)
Biologisch oersuiker van De Notenshop is afkomstig uit Ecuador en bestaat uit ongeraffineerd suikerrietsap. Het sap van suikerriet wordt namelijk gefilterd, vervolgens ingedampt en uiteindelijk tot kleine korrels vermalen. Het voordeel van oersuiker is dat het alle voedingsstoffen en mineralen nog bevat. Het behoud van alle mineralen kan er soms wel voor zorgen dat het suiker ietwat zoutig smaakt.
Oersuiker, rapadura, sucanat of oerzoet?
Het biologische oersuiker uit Ecuador wordt lang niet altijd oersuiker genoemd. Het staat ook wel bekend als rapadura, sucanat en oerzoet. In Nederland wordt het in de meeste gevallen oerzoet of oersuiker genoemd. Maar het kan voorkomen dat er in een recept staat dat er sucanat of rapadura benodigd is.
Biologisch oersuiker kopen
Ons biologische oersuiker bestelt u hier gemakkelijk in de gewenste hoeveelheid. Van een handige verpakking van 1 kilogram tot een grote baal van 25 kilogram voor grootverbruik. De hoogste kwaliteit biologisch oersuiker bestelt u bij De Notenshop tegen de scherpste prijs.
rietsuiker*.
*van biologische teelt.
-
Heerlijk zoetZoet zonder bijsmaak. Prima alternatief voor 'gewone witte' suiker. Ook super in gebak etc.
-
Gewoon goed, voor een fijne prijs.Prima oersuiker. Ik gebruik hem vaak voor mijn biologische zelfgemaakte zoetigheden en gerechten. Dus ik bestel bijna altijd 1 of 2 zakken mee.
-
OersuiketGebruik ik het voor het bakken! Heerlijk!!!!
-
Prima productOersuiker bevat nog wat mineralen en ik gebruik het voor kefir en kombucha te maken die het er prima op doet
-
goeie smaakgoeie smaak, lekker in de verschillende baksels