Oersuiker (Biologische)
Biologisch oersuiker wordt ook wel ongeraffineerde rietsuiker, oerzoet, rapadura of sucanat genoemd. Bestel biologisch oerzoet gemakkelijk per kilo of per 25 kilo voor grootverbruik.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Oersuiker (Biologische)
Biologisch oersuiker van De Notenshop is afkomstig uit Ecuador en bestaat uit ongeraffineerd suikerrietsap. Het sap van suikerriet wordt namelijk gefilterd, vervolgens ingedampt en uiteindelijk tot kleine korrels vermalen. Het voordeel van oersuiker is dat het alle voedingsstoffen en mineralen nog bevat. Het behoud van alle mineralen kan er soms wel voor zorgen dat het suiker ietwat zoutig smaakt.
Oersuiker, rapadura, sucanat of oerzoet?
Het biologische oersuiker uit Ecuador wordt lang niet altijd oersuiker genoemd. Het staat ook wel bekend als rapadura, sucanat en oerzoet. In Nederland wordt het in de meeste gevallen oerzoet of oersuiker genoemd. Maar het kan voorkomen dat er in een recept staat dat er sucanat of rapadura benodigd is.
Biologisch oersuiker kopen
Ons biologische oersuiker bestelt u hier gemakkelijk in de gewenste hoeveelheid. Van een handige verpakking van 1 kilogram tot een grote baal van 25 kilogram voor grootverbruik. De hoogste kwaliteit biologisch oersuiker bestelt u bij De Notenshop tegen de scherpste prijs.
Biologische rietsuiker.
- Goed productIk koop deze oersuiker altijd bij de Notenshop, want goede kwaliteit tegen een goede prijs. Bovendien verpakt in mooi stevige zakken die niet gaan lekken. De smaak is ook erg lekker.
- Prettige natuurlijke suikerGoed van smaak, en fijn dat er nog oorspronkelijke mineralen etc in zitten
- Goede prijs/kwaliteit verhoudingGewoon goed! Zowel de kwaliteit als de prijs. Ik gebruik hem ter vervanging van geraffineerde suikers in recepten en doe hem ook in mijn koffie.
- heerlijkheerlijke smaak en geen bloedsuikerpiek. Te gebruiken bij pannekoeken, of in de pap
- Goede kwaliteit tegen een goede prijs.Ik gebruik deze oersuiker zowel in de koffie als in allerlei zelfgemaakte lekkernijen, ter vervanging van geraffineerde suiker. Onlangs heb ik er chocolade mee gemaakt en door het gebruik van deze suiker kreeg deze een heerlijk mokka-achtige smaak.