artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Kookboeken

Met een kookboek van De Notenshop heb je altijd je recepten bij de hand. Je kunt zelf gemakkelijk  aan de slag gaan met het bereiden van heerlijke en gezonde creaties. Aan de hand van plaatjes en heldere uitleg kan je elk recept eenvoudig bereiden. Recepten hoef je niet zelf te onthouden met een kookboek en het biedt de mogelijkheid om te variëren en je eigen creativiteit los te laten in de keuken. Boordevol verschillende en heerlijke recepten biedt een kookboek voor ieder wat wils. Natuurlijk kun je ook veel lekkere recepten terugvinden op onze online blogomgeving. Zo vind je recepten voor magische muffins en chocolade droom. Deze recepten maken gebruik van heerlijke Notenshop ingredienten, zoals noten, superfood, gedroogd fruit, cacao en nog veel meer!

  • Nootje

    Nootje

    (0 beoordelingen)

    € 19,99

Kookboek: 'Nootje'

Noten zijn gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? Met kookboek ‘Nootje’ hebben auteurs Pascalle Bonnier en Mathijs Kok een vervolg gemaakt op de succesvolle voorganger ‘Havermoutje’. De gepassioneerde schrijvers van het kookboek ‘Nootje’ hebben een ware voorliefde voor noten. Dat blijkt uit de veelzijdigheid van het kookboek dat handig onderverdeeld is in categorieën als ontbijt, drinken, smeersels, lunch, tussendoortjes, borrelnootjes, avondmaal en toetjes.

Wellicht heb je niet alle ingrediënten uit kookboek ‘Nootje’ in je keukenkastje staan. In dat geval biedt de Notenshop uitkomst, de ingrediënten voor de recepten zijn eenvoudig terug te vinden in ons assortiment! Naast de noten als hoofdingrediënten, worden plantaardige melken en verschillende melen (spelt, haver, amandel, boekweit, kokos) veel gebruikt. Als zoetstof komen onder andere kokosbloesemsuiker, rietpalmsuiker en honing terug in de recepten. Daarnaast tref je voorin het kookboek een overzicht van de verschillende noten, de bijbehorende voedingsstoffen en zelfs de karakteristieke smaak en het groeiproces van een bepaalde noot.

Het kookboek is ook voorzien van bewerkingstechnieken van noten, zoals blancheren en branden tot roken en roosteren. Dit is kortom een informatief en onmisbaar kookboek voor notenliefhebbers en iedereen die verantwoord en lekker wilt genieten!