Kasha (Biologische)
Kasha, oftewel geroosterde boekweit, van biologische teelt. Heerlijk door een salade, yoghurt of andere hartige gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Kasha (Biologische)
Kasha is een graansoort welke veelal in centraal- en Oost-Europa wordt gegeten. Eigenlijk is Kasha niks anders dan in olie geroosterde boekweit. Onze kasha is afkomstig van biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Het heeft een heerlijk sterkte, nootachtige smaak die diverse gerechten helemaal tot zijn recht komt. Net als rauwe boekweit, zit kasha boordevol eiwitten, vezels, mineralen en vitamines.
Kasha verwerken
In Nederland is Kasha niet heel erg bekend, maar je kan er diverse lekkere dingen mee maken. Gebruik de biologische Kasha als alternatief voor rijst. Kasha kan gekookt worden of puur gegeten worden. Verwerk de geroosterde boekweit bijvoorbeeld 's ochtends met yoghurt of kwark. Heerlijk met wat vers fruit en een beetje agavesiroop.
Boekweit* (geroosterd) (*=van Biologische teelt).
- Lekker knapperigEen heerlijke gezonde toevoeging in mijn homemade cruesli, geeft een goede bite.
- LekkerAls toevoeging in de muesli en om door de salade te mengen; of gewoon als tussendoortje
- Lekker lichtLekker licht geroosterde boekweit voor in de muesli of door de fruitcompôte
- CrunchyHeerlijke toevoeging in de home made cruesli. Geeft een goede bite en voedzaam.
- Kasha is een prima produkt in de havermoutKasha in overnight oats is heerlijk. De geur is apart maar goed. De korreltjes zijn goed verpakt en blijven goed houdbaar in een weckpot.