Kasha (Biologische)
Kasha, oftewel geroosterde boekweit, van biologische teelt. Heerlijk door een salade, yoghurt of andere hartige gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische kasha of geroosterde boekweit
Kasha is een graansoort welke veelal in centraal- en Oost-Europa wordt gegeten. Eigenlijk is Kasha niks anders dan in olie geroosterde boekweit. Onze kasha is afkomstig van biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Het heeft een heerlijk sterkte, nootachtige smaak die diverse gerechten helemaal tot zijn recht komt. Net als rauwe boekweit, zit kasha boordevol eiwitten, vezels, mineralen en vitamines.
Kasha verwerken
In Nederland is Kasha niet heel erg bekend, maar je kan er diverse lekkere dingen mee maken. Gebruik de biologische Kasha als alternatief voor rijst. Kasha kan gekookt worden of puur gegeten worden. Verwerk de geroosterde boekweit bijvoorbeeld 's ochtends met yoghurt of kwark. Heerlijk met wat vers fruit en een beetje agavesiroop.
Boekweit* (geroosterd) (*=van Biologische teelt).
- lekker knapperigHeerlijke voedzame toevoeging aan bijvoorbeeld ontbijt of in baksels.
- AlleskunnerDoor de sla, door de yoghurt, door de zelfgemaakte cruesli, dit is echt een gezonde hit.
- Fijn aanbod - waar kun je Kasha anders kopen?Een keer besteld op aanraden van iemand anders bij de Notenshop. Ik heb het product nog nooit ergens anders gezien om te kopen. Echt lekker knapperig voor de afwisseling in de musli.
- SuperknapperigBoekweit smaakt vrij neutraal, maar het knapperige maakt heel veel baksels spannend.
- CrunchyEerste kennismaking met kasha en heeft een heerlijke crunch. Heb hem in mijn cruesli gebruikt en wil nog gaan ontdekken wat ik er nog meer mee kan.