Kasha (Biologische)
Kasha, oftewel geroosterde boekweit, van biologische teelt. Heerlijk door een salade, yoghurt of andere hartige gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische kasha of geroosterde boekweit
Kasha is een graansoort welke veelal in centraal- en Oost-Europa wordt gegeten. Eigenlijk is Kasha niks anders dan in olie geroosterde boekweit. Onze kasha is afkomstig van biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Het heeft een heerlijk sterkte, nootachtige smaak die diverse gerechten helemaal tot zijn recht komt. Net als rauwe boekweit, zit kasha boordevol eiwitten, vezels, mineralen en vitamines.
Kasha verwerken
In Nederland is Kasha niet heel erg bekend, maar je kan er diverse lekkere dingen mee maken. Gebruik de biologische Kasha als alternatief voor rijst. Kasha kan gekookt worden of puur gegeten worden. Verwerk de geroosterde boekweit bijvoorbeeld 's ochtends met yoghurt of kwark. Heerlijk met wat vers fruit en een beetje agavesiroop.
Boekweit* (geroosterd) (*=van Biologische teelt).
- Heerlijke biteGoede crunch en voedzaam. Lekker door de joghurt of een maaltijdsalade.
- Lekkere nootachtige smaakDe kleine korreltjes zijn niet om uit de hand te eten maar heerlijk door de havermout. Het geeft een nootachtige smaak en vult de maag
- LekkerDirect te gebruiken in muesli en yoghurt of zo als tussendoortje; een licht geroosterde smaak
- Ook wel boekweitIk kon hem eerst niet vinden op de notenshop omdat ik naar boekweit aan het zoeken was
- Lekker en pop cornyTastes much better than I expected. It Tastes a bit like pop corn. Nice :)