Kasha (Biologische)
Kasha, oftewel geroosterde boekweit, van biologische teelt. Heerlijk door een salade, yoghurt of andere hartige gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische kasha of geroosterde boekweit
Kasha is een graansoort welke veelal in centraal- en Oost-Europa wordt gegeten. Eigenlijk is Kasha niks anders dan in olie geroosterde boekweit. Onze kasha is afkomstig van biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Het heeft een heerlijk sterkte, nootachtige smaak die diverse gerechten helemaal tot zijn recht komt. Net als rauwe boekweit, zit kasha boordevol eiwitten, vezels, mineralen en vitamines.
Kasha verwerken
In Nederland is Kasha niet heel erg bekend, maar je kan er diverse lekkere dingen mee maken. Gebruik de biologische Kasha als alternatief voor rijst. Kasha kan gekookt worden of puur gegeten worden. Verwerk de geroosterde boekweit bijvoorbeeld 's ochtends met yoghurt of kwark. Heerlijk met wat vers fruit en een beetje agavesiroop.
Boekweit* (geroosterd) (*=van Biologische teelt).
- Lekker voor de afwisselingIk gebruik kasha nog niet heel lang maar ik kan het aanraden als variatie bij je yoghurt /musli. Ook fijn dat het in wat grotere verpakking verkrijgbaar is.
- Lekker knapperigKasha strooien wij overal overheen: 's ochtends de yoghurt, 's avonds over de maaltijd. Beetje neutrale smaak, maar lekker knapperig dus het geeft een bite.
- Geroosterde boekweitSuper lekker als ontbijt. Heb dit onlangs ontdekt en eet het sindsdien non-stop!
- Geweekt, een heerlijke smaakEerst nog onbekend, maar toch een bestelling gedaan met name om zijn eigenschappen.
Geweekt in havermout hebben de korrels een lekkere smaak - Knapperig en versHeel lekker product voor over de sla en ontbijten als yoghurt en havermout.