94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
085-773-1163

De Halm Rijstvlokken (500 gram)

4,19
Bewaren
Op voorraad
De Halm
Waardering:
89% of 100

Biologische rijstvlokken van De Halm zijn heerlijk door zuivelproducten of om pap mee te maken. In een lekkere grote zak van 500 gram.

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een
    94% van 100
    9.4 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving

De Halm Rijstvlokken

Deze biologische rijstvlokken zijn afkomstig van planten die in Zuid-Europa groeien en dan met namen in Frankrijk, Spanje en Italië. Rijst groeit net als bijvoorbeeld tarwe en spelt aan lange stengels. Om de rijstkorrels zit een kaf waardoor de rijst eerst gepeld moet worden voordat De Halm er vlokken van maakt. 

Rijstvlokken bereiden

Rijstvlokken worden vaak gebruikt in standaard ontbijtmixen. Je kunt ze gecombineerd met yoghurt en kwark eten. Voor de smaak kun je een vleugje vanille toevoegen of een handje vers of gedroogd fruit. 

Voor gebruik moeten de rijstvlokken 10 minuten gekookt worden en 10 minuten nawellen.

Voedingswaardes
Energie in kJ
1511
Energie in KCal
357
Vetten
2,6 g/100g
- Verzadigd
0,6 g/100g
Eiwitten
8,3 g/100g
Voedingsvezels
3,0 g/100g
Koolhydraten
73,5 g/100g
- Suikers
1,0 g/100g
Zout
0,03 g/100g
Extra informatie
SKU
5000115
Merk
De Halm
Land van herkomst
Nederland
Inhoud
500 gram
Allergenen
Kan sporen van noten en soja bevatten
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Allergenen
Glutenvrij
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten

(bio) rijst. (glutenvrij).

 
Klantbeoordelingen
4.45 / 5
89%
Gemiddelde uit 9 reviews
  1. Vaste prik!
    Uw beoordeling
    100%

    Door Fleur

    Op

    Deze rijstvlokken zijn heerlijk. Ik maak congee met fijngemalen walnoten: 40 gram rijstvlokken in 450 ml melk/water/combinatie van beide - 10 minuten koken. Roeren door 50 gram gemalen walnoten. Als je wil kaneel erdoorheen. Niet te vaak eten, maar wel super lekker! Met deze rijstvlokken het allerbest!
  2. zacht
    Uw beoordeling
    60%

    Door Ben

    Op

    zachte textuur, gaat goed met havermout mixen. Oppassen met grote porties.
  3. Lekker knapperig
    Uw beoordeling
    100%

    Door Made Lief

    Op

    Heel lekker krokant. Voor yoghurt laat ik het wel even weken in de yoghurt anders vind ik ze wat te hard. ook heel lekker door je quichedeeg om er een lekkere krokante bite aan te geven.
  4. Kwaliteit is goed structuur wat minder
    Uw beoordeling
    60%

    Door Eline

    Op

    Voor een overnight ontbijt is dit niet de beste keuze. Warm wel lekker.
  5. Superlekker en snel
    Uw beoordeling
    100%

    Door Fleur

    Op

    Deze rijstvlokken zijn veel lekkerder en niet chemisch zoals normale paprijst die je in de supermarkt koopt. Ze zijn ook nog eens veel sneller klaar omdat ze al platgeslagen zijn. Ik raad het aan met fijngemalen walnoten erin.