Chocolade druppels puur (Biologische)
Smaakvolle biologische pure chocolade druppels 56,5%. Lekker voor een chocolade fondue of maak er een kop warme chocolade melk van.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische chocolade druppels puur 56,5%
Op zoek naar biologische pure chocolade druppels? Deze pure chocolade druppels zijn 100% biologisch, vrij van extra toevoegingen en bevatten 56,5% cacao. De Callebout druppels zijn zeer geschikt om te laten smelten en te verwerken in diverse gerechten.
Laat de biologische pure chocolade druppels au-bain-marie smelten en voeg de gesmolten chocolade toe aan bijvoorbeeld taarten, cakes of maak je eigen pindarotsjes. Proef de pure smaak van de cacao. Tevens ook lekker om de druppels te laten smelten en een heerlijke huisgemaakte chocolade melk te maken. Kortom: genoeg smaakvolle variatie mogelijkheden!
Profiteer van onze 1 kilogram bulkverpakking!
* De chocoladedruppels zijn van 100% Callebaut chocolade. De druppels zijn herpakt in verpakkingen van De Notenshop.
cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*.
*=van biologische teelt.
- Fijne chocolade voor bonbons of gebakIk gebruik deze om bonbons of energierepen mee te maken.Smelt makkelijk en prettig om mee te werken.Goed puur van smaak en niet te zoet.gehakt door het bananenbrood,yoghurt of brownie ook heel smakelijk
- Biologische smelt chocolade met ruwe rietsuiker.Deze smeltchocolade bevat geen geraffineerde suiker maar ruwe rietsuiker, dus minder bewerkt.
- Heerlijke chocoladeSmelt goed is goed te temperen en laat zich goed verwerken heerlijke cake mee gemaakt
- HeerlijkSuper om chocolademelk mee te maken, om mee te bakken. Fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn om t te kunnen gebruiken
- Groter dan verwachtHeerlijke chocolade die ik gebruik om de notenrepen die ik maak te voorzien van een dus laagje chocolade. Druppels zijn van een groter formaat dan ik verwacht had.