Cacao Poeder Raw Bio (100 gram)
100% natuurlijke cacao poeder, gemaakt van 100% pure cacao.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische cacao poeder
De biologische cacao poeder van Raw Organic Food is gemaakt van onbewerkte gemalen cacao. Cacaopoeder is afkomstig van de vrucht van de cacaoboom en wordt ookwel de cacaoboon genoemd. De cacaomassa van de cacaoboon wordt onder hoge druk uitgeperst en zo ontstaat cacaopoeder en -boter. De kwaliteit van een cacaoboon en de temperatuur van het roosteren, bepaald de smaak en de kleur van de poeder. Cacaopoeder wordt voornamelijk gebruikt om chocolade of chocolademelk te maken. Maar is ook goed voor heerlijke desserts, taarten of een schepje door je yoghurt.
Cacao's werelds nummer 1 antioxidant
Cacao wordt ookwel gezien als 's werelds nummer 1 antioxidant. Het beschermt je lichaam tegen vrije radicalen, om het verouderingsproces tegen te gaan. Rauwe cacao is tevens goed voor je bloeddruk en cholesterol. Magnesium is een belangrijke voedingsstof in cacao. Dit vermindert de vermoeidheid em draagt bij aan gezonde werking van je spieren. Het is niet alleen een verantwoorde keuze, maar natuurlijk ook ontzettend lekker.
Cacao poeder*. *=biologische
- Heerlijke cacaosmaakGemakkelijke pot, interessanter dan een hersluitbaar zakje. De geur komt je tegemoet wanneer je hem opendraait.
- Lekker en gezondHeerlijke pure cacao die ik gebruik in mijn baksels en koffie. Vol antioxidanten wat goed is voor je lichaam.
- Cacao biologische poederZeer tevreden over de poeder. Ze is gezond én biologisch. Kan veelzijdig gebruikt worden. Voor mij een topper.
- ExcellentReally tasty and not too expensive for the quality. I recommend this brand.
- (h)eerlijk sterksmakende cacaoWie houdt van sterke koffie en zwarte chocolade zal zeker genieten van deze cacao. Ik gebruik hem als afwerklaagje van chocoladetaart, tiramisu en vooral in zelfgemaakte chocolademelk. Heerlijk!