Bulgur (bio)
Veelzijdige koolhydraatbron gemaakt van durumtarwe. Vervanger van rijst, couscous en quinoa!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Bulgur
Bulgur is een graanproduct dat wordt gemaakt van tarwe, waaronder durum. Durumtarwe is een tarwesoort met een grote, harde korrel. De korrels worden gestoomd, gedroogd en daarna in stukjes gebroken of gemalen. Deze veelzijdige koolhydraatbron wordt vooral gebruikt in de Turkse, Arabische, Indiase en mediterrane keuken.
Bulgur heeft een lichte nootachtige smaak en is ontzettend veelzijdig te gebruiken. Vraagt een recept om quinoa of couscous? Deze koolhydraatbronnen kunnen worden vervangen door bulgur – andersom kan dit natuurlijk ook! Bulgur kun je verwerken in pilav, salades of maak een heerlijke tray bake met deze bulgur.
Bereidingswijze
De bulgur kook je gaar in water, of net zoals orzo en risotto: in de bouillon van het gerecht. Gemiddeld kook je de bulgur in 15-20 minuten gaar. Proef tussendoor om te kijken of het de gewenste stevigheid heeft.
bulgur (TARWE)*.
*van biologische teelt.
-
LekkerGoede kwaliteit,, smaak is top. Zeker nog een keer bestellen.
-
Snel klaar en goed van smaak12 min in bouillon koken en lekker door de salade. Veel vezels.
-
Bulgur bioBiologische bulgur, lekker en snel klaar
-
Lekker en gemakkelijk te bereidenVoor de afwisseling ook Bulgur erbij. En gemakkelijk te bereiden met wat kokend water
-
FineCheaper than in the supermarket and organic.