Boekweitmeel (Biologische)
100% biologische boekweitmeel. Geschikt voor het bakken van gebak, brood en pannenkoeken/poffertjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pindaās, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische boekweitmeel
Onze 100% biologische boekweitmeel is uitstekend te gebruiken voor diverse recepten. Boekweit is een kruidachtige plant. Deze plant produceert boekweitkorrels als zaden. Het zijn driehoekige korrels. De korrels, oftewel de zaden, worden fijngemalen tot boekweitmeel. Boekweit heeft een smaakvolle nootachtige smaak.Ā
Is boekweit gezond?
Boekweit bevat, in vergelijking tot bekende granen, veel plantaardige eiwitten. Voor de echte sporters een aanrader dus. Door het hoge vezelgehalte in boekweit houd je langer een verzadigd gevoel en krijg je volop energie. Boekweitmeel is van nature glutenvrij en kan dus uitstekend voor glutenvrije gerechten gebruikt worden.Ā
Let op:Ā Ons eigen boekweitmeel wordt verpakt in een omgeving waar ook andere glutenhoudende producten worden verpakt en is dus niet 100% gegarandeerd glutenvrij.Ā
Biologische boekweitmeel gebruiken
De biologische boekweitmeel van De Notenshop is uitstekend te gebruiken voor het maken van gemakt, boekweitbrood of andere baksels. Maar de meest populaire toepassing van boekweit is toch wel het maken van pannenkoeken.Ā
boekweit*.
*van Biologische teelt.
- Mooi fijngemalenErg mooie fijne meel. Doet het goed in mijn baksels. Ook biologisch dus een plus voor mij.
- Lekker om mee te bakken!Glutenvrij alternatief voor bloem of andere meel soorten. Lekker om pannenkoeken mee te bakken.
- Lekker voor de pannenkoekenMaak er pannenkoeken en wafels van. Goeie prijs kwaliteit verhouding.
- Lekkere pannenkoeken!Deze boekweitmeel gebruiken wij voor de pannenkoeken en om potstro van te maken. Lekker!!
- Heerlijk voor pannenkoeken en bv crackersAangezien ik koolhydraat beperkt eet, gebruik ik geregeld boekweitmeel. Deze is makkelijk in gebruik, bijvoorbeeld voor pannenkoeken en zadencrackers. Heel lekker!