Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Soft baked cookies met pistachenoten

0
(0)
Super lekkere soft baked cookies met gevriesdroogde frambozen, witte chocolade en pistachenootjes.
20 min. + 15 min. oventijd
Soft baked cookies met pistachenoten

De cookies lijken heel erg ongebakken, de binnen kant blijft lekker fudgy, maar de buitenkant worden harder tijdens het afkoelen. Natuurlijk kun je de baktijd verlengen met een paar minuten, zodat de cookies wat brosser worden.

Je kunt de cookies zo’n 4-5 dagen bewaren in een luchtdichte bak. Of vries ze in. Bewaar ze maximaal 2 maanden in de vriezer.

En dan lekker genieten!

  • Aantal porties: 12 cookies
  • Bereidingstijd: 20 min. + 15 min. baktijd + koeltijd
  • Keukenbenodigdheden: Oven, keukenmachine, vriezer, weegschaal, mengkom

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, maïzena, bakpoeder en zout met elkaar en zeef minimaal 2 keer zodat alles goed door elkaar is geroerd,
  2. Mix de boter samen met de 2 soorten suiker luchtig, doe dit ongeveer 5-6 minuten
  3. Voeg nu 1 voor 1 de eieren toe wanneer dit goed is opgenomen voeg je de bloem toe.
  4. Roer het deeg nu met een spatel maar niet langer als dat nodig is. Wanneer het bloem goed gemend is, is je deeg klaar.
  5. Spatel er nu witte chocolade druppels, pistachenootjes en gevriesdroogde frambozen door het deeg
  6. Verdeel het deeg in 12 porties, en maar er ballen van.
  7. Leg de deegballen in de vriezer en wacht met bakken totdat ze bevroren zijn.
  8. Laat de oven voorverwarmen op 160 graden boven en onderwarmte
  9. Bak de cookies zo’n 12- 14 min. Afhankelijk van hoe soft baked je ze wilt hebben.

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pistachenoten gepeld ongebrand
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 13,50

Pistachenoten gepeld ongebrand
Pistachenoten gepeld ongebrand
Callebaut Chocolade druppels wit
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocoladedruppels wit
Callebaut Chocolade druppels wit
Vanille extract 100 gram
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
21,95
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
Gevriesdroogde framboos heel
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 2,95

gevriesdroogde frambozen
Gevriesdroogde framboos heel