Snelle chocolate chip koeken
De geur van versgebakken koeken vult je huis en zodra je de eerste hap neemt, ben je verkocht!
20 min. + 20 min. oventijd

Soms heb je gewoon zin in iets lekkers, maar wil je niet uren in de keuken staan. Gelukkig zijn deze snelle chocolate chip koeken de ideale oplossing! Met een handvol eenvoudige ingrediënten en binnen 20 minuten in de oven, heb je de meest verrukkelijke koeken die zowel krokant als zacht zijn. Het recept is snel, eenvoudig en perfect voor als je onverwacht gasten hebt, of gewoon zin hebt in een zoete snack.
- Aantal porties: voor 8 koeken
- Bereidingstijd: 20 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: bakplaat, bakpapier, kom en een vork
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng in een kom de appelmoes met het ei en de kokosbloesemsuiker.
- Voeg dan de speltbloem, amandelmeel, zout en kaneel toe en mix met een vork tot een plakkerig geheel
- Roer als laatste de chocoladedruppels erdoor
- Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel het ‘beslag’ met een flinke eetlepel voor elke koek. Je hoeft ze niet plat te drukken.
- Bak de koeken 20-25 minuten!
Opmerkingen (0)