Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Crunchy Bananenkoekjes

3
(1)
Bananen en koekjes, de ultieme combinatie toch? In dit recept lees je hoe je ze op de lekkerste manier bakt!
5 min. + 40 min. oventijd
Crunchy Bananenkoekjes

Bananenkoekjes. Je hebt ze in alle soorten en maten! Deze variant is mijn nieuwe favoriet door de crunchy buitenkant van deze koekjes, mm!

En wat helemaal top is; ze zijn glutenvrij en vegan! Koekjes voor iedereen dus!

  • Aantal porties: Voor ongeveer 9 koekjes
  • Bereidingstijd: 5 min. + 35-40 min. oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Grote kom, kleine kom, vork, bakpapier & een oven.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Prak de bananen met een vork in een kom en mix de amandelmeel en ahornsiroop erdoor.
  3. Meng goed, zodat je een deeg krijgt.
  4. Meng in een ander schaaltje de kaneel en suiker met elkaar.
  5. Rol balletjes van 1 eetlepel van het bananendeeg.
  6. Druk de balletjes iets plat en rol 1 voor 1 door het suikermengsel.
  7. Leg de balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en schuif in de oven voor 35-40 minuten.
Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Koekjes recepten, Dieet en getagged met Amandelmeel, Ahornsiroop

Opmerkingen (1)

Plaats een reactie