Crunchy Bananenkoekjes

0 review
Bananen en koekjes, de ultieme combinatie toch? In dit recept lees je hoe je ze op de lekkerste manier bakt!
5 min. + 40 min. oventijd
Crunchy Bananenkoekjes

Bananenkoekjes. Je hebt ze in alle soorten en maten! Deze variant is mijn nieuwe favoriet door de crunchy buitenkant van deze koekjes, mm!

En wat helemaal top is; ze zijn glutenvrij en vegan! Koekjes voor iedereen dus!

  • Aantal porties: Voor ongeveer 9 koekjes
  • Bereidingstijd: 5 min. + 35-40 min. oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Grote kom, kleine kom, vork, bakpapier & een oven.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Prak de bananen met een vork in een kom en mix de amandelmeel en ahornsiroop erdoor.
  3. Meng goed, zodat je een deeg krijgt.
  4. Meng in een ander schaaltje de kaneel en suiker met elkaar.
  5. Rol balletjes van 1 eetlepel van het bananendeeg.
  6. Druk de balletjes iets plat en rol 1 voor 1 door het suikermengsel.
  7. Leg de balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en schuif in de oven voor 35-40 minuten.
Dit bericht is geplaatst in: Bakrecepten, Koekjes recepten

Opmerkingen (1)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
Amandelmeel De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 4,50

Rietsuiker (Biologische)
Rietsuiker (Biologische) De Notenshop
Waardering:
90% of 100

Vanaf 2,65

Kokosbloesem Suiker
Kokosbloesem Suiker De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 6,95

Ceylon Kaneelpoeder (300 gram)
Ceylon Kaneelpoeder (300 gram) De Notenshop
Waardering:
92% of 100
8,25