Wegens Black Friday kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Crunchy Bananenkoekjes

0
(0)
Bananen en koekjes, de ultieme combinatie toch? In dit recept lees je hoe je ze op de lekkerste manier bakt!
5 min. + 40 min. oventijd
Crunchy Bananenkoekjes

Bananenkoekjes. Je hebt ze in alle soorten en maten! Deze variant is mijn nieuwe favoriet door de crunchy buitenkant van deze koekjes, mm!

En wat helemaal top is; ze zijn glutenvrij en vegan! Koekjes voor iedereen dus!

  • Aantal porties: Voor ongeveer 9 koekjes
  • Bereidingstijd: 5 min. + 35-40 min. oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Grote kom, kleine kom, vork, bakpapier & een oven.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Prak de bananen met een vork in een kom en mix de amandelmeel en ahornsiroop erdoor.
  3. Meng goed, zodat je een deeg krijgt.
  4. Meng in een ander schaaltje de kaneel en suiker met elkaar.
  5. Rol balletjes van 1 eetlepel van het bananendeeg.
  6. Druk de balletjes iets plat en rol 1 voor 1 door het suikermengsel.
  7. Leg de balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en schuif in de oven voor 35-40 minuten.
Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Koekjes recepten, Dieet en getagged met Amandelmeel, Ahornsiroop

Opmerkingen (1)

Plaats een reactie