Worteltaart granola

1 review
Geniet van de heerlijke smaak van worteltaart, maar dan op een gezondere manier.
20 min. + 20 min. oventijd
Worteltaart granola

Met de herfstige dagen in het vooruitzicht, zijn de smaken en geuren van kaneel erg populair in de keuken. Zo wordt er in het najaar veel vaker gebakken met kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere worteltaart met roomkaas frosting. Op basis van de worteltaart, is deze granola bedacht. Heerlijke smaken van de worteltaart, maar dan wat gezonder. Je kunt zo elke ochtend starten met een bakje kwark en de worteltaart granola! Vol van smaak en een heerlijke bite van verse noten.

Worteltaart-granola

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht.
  2. Hak de pecannoten, walnoten en hazelnoten tot gewenste grootte. Voeg dit daarna toe aan de mengkom.
  3. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe aan de mengkom.
  4. Meng met een lepel of met je handen alles goed door.
  5. Verspreid daarna op de bakplaat bekleed met bakpapier.
  6. Bak voor 15 á 20 minuten in de oven.
  7. Laat de worteltaart granola volledig afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
  8. In een pot is de worteltaart granola ruim 1,5-2 weken houdbaar.

Worteltaart-granola

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten, Granola recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Boekweitmeel
Boekweitmeel De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 2,25

Rozemarijn (Biologische) 14 gram
Rozemarijn (Biologische) 14 gram Organic Flavour Company
Waardering:
95% of 100
1,49