Salted caramel cookies
Verwacht je visite of staat er een filmavond op de planning? Wat de gelegenheid ook is: deze koekjes zijn altijd een goed idee.
Baktijd wordt geladen...

Tijd voor écht lekkere koekjes! Met deze salted caramel cookies scoor je altijd. Lekker knapperig van buiten en een beetje chewy van binnen. En eerlijk is eerlijk: is er een betere combinatie dan karamel en zeezout?
- Aantal porties: 18 koekjes
- Bereidingstijd: 50 min.
- Keukenbenodigdheden: twee mengkommen, bakpapier en bakplaat
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 ˚C.
- Meng de bloem, baking soda en zout samen in een grote mengkom.
- Combineer in een aparte kom de (plantaardige) boter, suiker, cashewpasta, vanille extract en karamelblokjes.
- Giet de vloeibare ingrediënten bij de droge ingrediënten en meng.
- Schep het koekjesdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Bak elke partij koekjes gedurende 12-15 minuten.
- Laat afkoelen, besprenkel elk koekje met een beetje extra karamel en bestrooi met zeezout.


Opmerkingen (0)