Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Perzik pancakes met pecannoten

0
(0)
Deze pancakes zijn makkelijk te maken en perfect voor de zomer! Lekker zoet en fris, maar ook gluten- en lactosevrij.
20 min.
Perzik pancakes met pecannoten

Start je dag met een lekkere stapel pancakes. Deze pancakes zijn perfect voor de zomer! In het beslag zit namelijk perzik verwerkt, waardoor de pancakes lekker friszoet worden. De pancakes zijn gluten- en lactosevrij en makkelijk te maken. Je kunt ze goed invriezen en wel drie dagen bewaren in de koelkast. Nog lekkerder met wat gebakken perzik erbij en knapperige pecannoten!

  • Aantal personen: 2 personen
  • Bereidingstijd: 5 minuten voorbereidingstijd en 15 minuten baktijd.
  • Keukenbenodigdheden: mesje, beslagkom en een koekenpan.

Bereidingswijze

  1. Verzamel alle ingrediënten.
  2. Snijd de halve perzik in hele kleine stukjes en verbrokkel de pecannoten.
  3. Meng de eieren met de kwark in een beslagkom en roer hier de havermeel, bakpoeder, kaneel en ahornsiroop doorheen.
  4. Schep als laatste de pecannoten en de perzik door het beslag.
  5. Verwarm een koekenpan met goede antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
  6. Schep vervolgens een hoopje beslag in de pan. Zodra de bovenkant van het beslag begint te stollen en kleine bubbeltjes ontstaan draai je de pancake om. Ga zo door totdat al je beslag op is.
  7. Serveer je pancakes met wat extra kwark, (gebakken) perzik, pecannootjes en een beetje ahornsiroop.

Genieten maar!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Bakrecepten en getagged met Ahornsiroop, Pecannoten, Kaneel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pecannoten ongebrand
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 7,50

Pecannoten ongebrand
Pecannoten ongebrand
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder
Ahornsiroop (bio) 1000 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
18,95
Kaneel gemalen ceylon
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 2,95

Kaneel Gemalen Ceylon
Kaneel gemalen ceylon