Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Glutenvrije peren pancakes

3.4
(5)
Makkelijke, voedzame peren pancakes die glutenvrij en lactose vrij te maken zijn! Dit is de perfecte start van de dag. Binnen no-time staan ze op tafel en kan je feestontbijt beginnen!
10 min. + 2 min. baktijd
Glutenvrije peren pancakes

De pancakes zijn makkelijk te maken. Je snijdt de peer in kleine stukjes, mengt die met de overige ingrediënten en bakken maar. Even geduld hebben tot ze klaar zijn en daarna aftoppen met jouw favoriete toppings. Extra lekker met een mix van knapperige pecannoten, cranberry's en geroosterrde kokosflaxes en wat stukjes gebakken peer!

  • Aantal porties: 2 porties
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Keukenbenodigdheden: Koekenpan, mesje, snijplank, beslagkom, een lepel

Bereidingswijze

  1. Snijd de peer in kleine stukjes.
  2. Roer de eieren en de kwark door elkaar heen en meng hier het havermeel, bakpoeder, kaneel en de ahornsiroop doorheen. Schep als laatste de stukjes peer door het beslag.
  3. Verwarm een koekenpan met een goede anti aanbak laag op middelhoog vuur met een tl (kokos) olie erin.
  4. Zodra je olie heet is schep je een lepel beslag in de pan en laat je deze voor ongeveer 2 a 3 minuten. Je kan de pancake omdraaien zodra aan de bovenkant van het beslag allemaal bubbeltjes ontstaan en je spatel makkelijk onder de pancake glijdt. Bak de andere kant van de pancake nog voor 1 minuut. Ga zo door totdat al je beslag op is.
  5. Bak in een andere pan wat stukjes peer met wat kaneel.
  6. Serveer je pancakes met de gebakken peer en eventueel wat cranberry's, kokosflakes, pecannoten en wat ahornsiroop.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Tussendoortjes recepten en getagged met Ahornsiroop, Pecannoten, Kaneel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder