Zachte amandelkoekjes
Deze amandelkoekjes zijn heerlijk zacht en ook nog eens makkelijk te maken.
Baktijd wordt geladen...

Je kan ze in elke smaak maken! Bijvoorbeeld matcha, chocolade of aardbeien. Dus je kan helemaal losgaan. Lekker voor bij de thee of koffie.
- Aantal porties: 30 koekjes
- Bereidingstijd: 15 min + 30 min baktijd
- Keukenbenodigdheden: kom, bakplaat, mixer of garde
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Klop de eiwitten stijf en roer de suiker, amandelmeel en zout door de eiwitten.
- Als je een bepaalde smaak wil, kun je die nu toevoegen en er doorheen kneden. Hoe meer poeder/gevriesdroogde aardbeien je toevoegt, hoe sterker de smaak. Als je verschillende smaken wil, moet je het mengsel eerst verdelen en daarna de smaken er doorheen kneden.
- Als het mengsel homogeen is, kun je er balletjes van maken. Zo groot als een walnoot ongeveer.
- Rol de balletjes door de poedersuiker en zet de op de bakplaat.
- Bak de koekjes 25-30 min totdat ze mooie scheurtjes bovenop hebben en de onderkant een beetje bruin is.
- Geniet van je zelfgemaakte koekjes!


Opmerkingen (0)