Wortel appel cake

Combineer het met heerlijke andere ingrediënten en bak er een cake van. Een smakelijke keuze voor een tussendoortje.
- Aantal porties: 10 plakjes
- Bereidingstijd: 20 min. + 40 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, theedoek, cakeblik, bakpapier en satéprikker
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Wel de rozijnen in warm water.
- Snijd de appel in kleine stukjes.
- Mix alle droge ingrediënten door elkaar: wortel, bloem, appel, kaneel en bakpoeder.
- Laat de rozijnen uitlekken en dep ze droog met een theedoek.
- Voeg de rozijnen, honing, vanille en het ei toe aan de mix en roer tot alles goed gemengd is.
- Schep de mix in een siliconen cakeblik of een met bakpapier bekleed cakeblik en zet in de oven.
- Bak de cake ongeveer 40 minuten op 180 graden.
- Test met een satéprikker of de binnenkant gaar is. Als de cake nog niet gaar is, verleng de baktijd met ongeveer 5 minuten.
- Smakelijk!














Opmerkingen (0)