Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Speculaas pecannoten baked oats

0
(0)
Ontbijten met baked oats is de trend van dit moment. Een eenvoudig te maken smaakvol ontbijtje waar je ontzettend veel mee kan variëren. De basis is vrijwel altijd hetzelfde. Havermout gemengd met (plantaardige) melk of kwark. Voeg daar kruiden toe aan waar je van houdt. Vergeet de bakpoeder niet, anders krijg je een hele compacte massa.
10 min. + 25 min. oventijd
Speculaas pecannoten baked oats

Deze variant met speculaaskruiden en pecannoten past zo goed bij de herfst en winter.  Start je dag goed met deze kruidige warme oats! Het maken van deze baked oats is dus super eenvoudig. Meng alle ingrediënten, schuif het de oven in en geniet! Dit ontbijtje is vrij van gluten, melk en geraffineerde suikers.

  • Aantal porties: 2
  • Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. baktijd.
  • Keukenbenodigdheden: 2 ovenschaaltjes van 10 cm.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Meng alle ingrediënten, behalve de pecannoten.
  3. Verdeel het beslag over de 2 bakjes.
  4. Breek de peccannoten. Roer de helft door het beslag en doe de helft bovenop
  5. Bak de baked oats in 25 minuten gaar in de oven.
  6. Maak eventueel af met wat extra honing of schenkstroop.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Pecannoten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie