Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Pizza met burrata

0
(0)
Een heerlijke pizza die makkelijk te maken is!
20 min.
Pizza met burrata

Pizza mag niet ontbreken als het gaat om comfort food. Deze pizza met burrata en zongedroogde tomaten is een variatie die je moet proberen!

Dit recept is extra gemakkelijk omdat je de bodem en saus kant en klaar koopt.

  • Aantal porties: 2 pizza's
  • Bereidingstijd: 20 min.
  • Keukenbenodigdheden: Oven, lepel, kwast, snijplank, knoflookpers en keukenmes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Pers de knoflook en bestrijk de twee pizzabodems met olijfolie en knoflook.
  3. Verdeel met de bolle kant van een lepel de tomatensaus over de pizzabodems.
  4. Snijd de ui in dunne ringen en verdeel de ui samen met de zongedroogde tomaten, pijnboompitten en gedroogde basilicum over de pizzabodems.
  5. Bak de pizza's 8 tot 10 minuten af in de oven.
  6. Leg op elke pizza een hand rucola en bol burrata. Geniet van de pizza met burrata en zongedroogde tomaten!
Dit bericht is geplaatst in Hoofdgerecht recepten, Bijgerechten, Hartige bakrecepten en getagged met Pijnboompitten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie