Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

No bake pistache chocolade bites

0
(0)
Heerlijke no bake chocolade pistache bites, zonder al te veel suiker. Maar wel heel lekker. Met een lekkere smeuïge binnenkant.
20 min. + 2 uur rusttijd
No bake pistache chocolade bites

Geniet van deze heerlijke chocolade bites met een twist, bewaar de bites zo’n 5 dagen afgesloten in de koelkast! Smakelijk snacken.

  • Aantal porties: 16
  • Bereidingstijd: 20 min. + 2 uur wachttijd
  • Keukenbenodigdheden: hakmolentje, bakvorm 15x15cm, mengkommetjes, spatel, bakpapier en steelpan

Bereidingswijze

  1. Maal de havervlokken tot meel in een hakmolentje. Je kunt ervoor kiezen om het meel minder fijn te laten malen, net wat je zelf het lekkerste vindt!
  2. Meng vervolgens alle ingrediënten met elkaar voor de bodembasis.
  3. Maak een prop van het bakpapier, optioneel maak je het een beetje nat, en bekleed je bakvorm met het bakpapier.
  4. Stort je bodemmengsel in je bakvorm en zet vervolgens in de koelkast.
  5. Meng nu de ingrediënten voor de pistache laag met elkaar en stort dit vervolgens boven op de bodem. Zet de bakvorm weer in de koelkast.
  6. Smelt de chocolade met de kokosolie au bain-marie en houd ongeveer 40 gram apart.
  7. Wanneer de chocolade is gesmolten haal je deze van de warmtebron en voeg je de overige 40 gram chocolade toe, en roer deze door totdat alle chocolade gesmolten is.
  8. Stort de chocolade boven op de pistache laag en strooi er de chocolade wafel stukjes bovenop.
  9. Zet de bakvorm weer terug in de koelkast voor ongeveer 2 uur.
  10. Voor je de bites gaat aansnijden gaat dit het makkelijkste met een warm mes i.v.m. de harde chocolade!
Chocolade pistache bites
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Snacks recepten en getagged met Cacaopoeder, Ahornsiroop, Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie