Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

No-bake pecantaart met een vleugje chocolade

0
(0)
Een lekker toetje, klaar in een paar minuten met je multifunctionele keukenmachine. Om dit veganistische recept te maken, heb je slechts 8 ingrediënten nodig.
15 min. + 60 min. wachttijd
No-bake pecantaart met een vleugje chocolade

Dit no-bake toetje is gemakkelijk te maken, heerlijk en zal indruk maken op iedereen die het proeft. Ze zullen nooit weten dat het veganistisch en glutenvrij is, dat is zeker!

  • Aantal porties: 4
  • Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. wachttijd
  • Keukenbenodigdheden: keukenmachine, 4 tartelette vormpjes en mengkom

Bereidingswijze

  1. Mix alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot je een glad en plakkerig deeg hebt.
  2. Leg het deeg in 4 taartvormpjes en druk het goed aan.
  3. Meng de plantaardige yoghurt, het vanille-extract en de ahornsiroop.
  4. Verdeel het mengsel over de 4 taartjes en zet ze minimaal 1 uur in de koelkast.
  5. Haal ze uit de vorm en garneer met de pecannoten en een scheutje ahornsiroop.
  6. Serveer meteen. Bewaar restjes maximaal 3 dagen in de koelkast in een luchtdichte trommel.

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Dessert recepten en getagged met Cacaopoeder, Ahornsiroop, Pecannoten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie