Nicecream

1 review
Zomerse temperaturen, dat vraagt om een ijsje! En dit ijsje kan je zowel als tussendoortje eten, of gewoon als ontbijt.
10 min.
Nicecream

Zomerse temperaturen, dat vraagt om een ijsje! En dit ijsje kan je zowel als tussendoortje eten, of gewoon als ontbijt. Hoe zalig is dat niet?

Dit gezonde ijsje, ook wel nicecream genoemd, is gemaakt op basis van banaan en mango. Het bevat geen suiker en is ook volledig lactosevrij én vegan.

Hoe maak je de nicecream?

  • Voeg de stukjes banaan, mango en de kokosmelk in de blender
  • Blend op de ijsstand op je blender of gebruik een krachtige stand. Tijdens het blenden gebruik je best een stamper om het fruit af en toe naar beneden te duwen.
  • Schep het ijs in 2 kommetjes en werk af met kokosvlokken en pistachenoten.
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten, Tussendoortjes recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie