Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Macadamia koeken met witte chocolade

0
(0)
Mmm.. overheerlijk verse koeken, duik snel de keuken in om ze zelf te maken!
15 min. + 15 min. oventijd
Macadamia koeken met witte chocolade

Dit heerlijke receptje voor macadamia koeken met witte chocolade moet je een keer geprobeerd hebben! Voor je het weet zijn alle koeken op!

  • Aantal porties: 20
  • Bereidingstijd: 2 uur en 15 minuten + 12 minuten baktijd
  • Keukenbenodigdheden: bakplaat, bakpapier, handmixer, mengkom

Bereidingswijze

  1. Meng in een grote kom speltbloem, bakpoeder, basterdsuiker en zout.
  2. Mix in een andere kom de boter, basterdsuiker en honing met een handmixer tot het een glad en romig beslag is. Voeg hierna de eieren en de vanille extract toe. Meng het tot het een geheel is.
  3. Voeg langzaamaan de droge ingrediënten toe aan het beslag en roer het goed door elkaar tot het gemend is.
  4. Voeg als laatste de fijngehakte macadamianoten en de witte chocolate chips toe. Roer alles nog eens goed door elkaar.
  5. Dek nu de kom met het beslag af en zet het voor ongeveer 2 uur in de koelkast.
  6. Als het beslag gerust heeft kun je de oven voorverwarmen. Verwarm de oven voor op 180 °
  7. Haal het beslag uit de koelkast. Maak nu van het beslag kleine bolletjes door deze met je handen te rollen. Let op! Druk de balletjes nog niet plat! Ze zakken vanzelf naar beneden in de oven.
  8. Leg de balletjes op een met bakpapier bekleden bakplaat en zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit.
  9. Bak de koekjes voor ongeveer 12 minuten in de oven tot ze licht goudbruin zijn. Laat de koekjes nog voor een paar minuten afkoelen voordat je ze gaat serveren.

Geniet van deze heerlijke zachte koekjes!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Bakrecepten, Koekjes recepten en getagged met Chocolade, Vanille extract

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie