Kokos mango cake
Waan je op een tropisch eiland met deze heerlijke cake. Met de geweldige smaakcombinatie van kokos met mango.
15 min. + 50 min. baktijd
Deze cake heb je binnen een handomdraai gemaakt. Wel moet die even in de oven, maar het resultaat is het meer dan waard!
- Aantal porties: 9 stuks
- Bereidingstijd: 15 min. + 45 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: Grote kom, garde, vork, brownievorm of ovenschaal, mes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Klop de eieren op in een kom met een garde en voeg de kwark en vanille toe.
- Prak de bananen en voeg ook deze bij het mengsel.
- Snijd de dadels in heel kleine stukjes, roer deze ook door het mengsel.
- Voeg de amandelmeel, havermeel, kokosrasp en bakpoeder toe en meng met een garde tot een beslag.
- Snijd de mango in kleine dunne reepjes en spatel deze door het beslag, op een paar stukjes na
- Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het beslag hierin, verdeel de overige stukjes mango over het beslag.
- Bak de cake af voor 45-55 minuten, laat afkoelen.
- Snijd in 9 stukken.
- Smelt de witte chocolade en verdeel dit over de stukken.
Opmerkingen (0)