Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

Opruim-Zondag: Chocolade pinda's 1000 gram voor maar €4,95! Klik hier!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: Producten met mega kortingen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Knapperige granola met aardbei

0
(0)
Knapperige granola met nootjes en gevriesdroogde aardbei. Een heerlijke zomerse variant vol voedzame ingrediënten. En het belangrijkste, deze granola is makkelijk te maken!
15 min. + 30 min. oventijd
Knapperige granola met aardbei

Wist je dat je met een eiwit, notenpasta en kokosolie een hele knapperige granola krijgt? Ik probeerde het uit en ben vanaf nu fan. In combinatie met vanille, kokos en later de gevriesdroogde aardbei is dit een heerlijke zomerse variant die je over elke bakje kwark (met aardbei) wilt strooien!

Verslavend lekker als je het mij vraagt!

  • Aantal porties: 1
  • Bereidingstijd: 15 minuten + 30 minuten in de oven
  • Keukenbenodigdheden: bakplaat en afsluitbare pot

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Hak de noten grof en splits het ei zodat je alleen het eiwit kan gebruiken.
  3. Smelt de kokosolie.
  4. Meng de havermout met de noten, vanille, zout, notenpasta, ahornsiroop, kokosolie en het eiwit.
  5. Verdeel dit over de bakplaat en zorg dat je het zo dun mogelijk uitspreidt, dan wordt de granola het knapperigst.
  6. Bak 10 minuten en schep dan om, probeer de brokken zo groot mogelijk te houden. Bak vervolgens nog 10 à 15 minuten of tot goudbruin.
  7. De laatste 3 minuten voeg je de kokos toe.
  8. Laat helemaal afkoelen en meng dan de gevriesdroogde aardbeien door de granola.
  9. Bewaar in een goed afsluitbare pot.

Geniet ervan!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Granola recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Havermout, Ahornsiroop, Vanille aroma

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Kokosvlokken
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 2,75

Kokosvlokken
Kokosvlokken
Havermout
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,49

Havermout
Havermout
Kokosolie geurloos (bio) 500 ml
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
3,95
Vanille extract 100 gram
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
21,95
Notenmix geroosterd ongezouten
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 7,95

Notenmix geroosterd ongezouten
Notenmix geroosterd ongezouten
Ahornsiroop (bio) 1000 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
18,95
Zeezout fijn
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Niet op voorraad
Fijn zeezout
Zeezout fijn
Ahornsiroop Biologische 250 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
4,99
Gevriesdroogde aardbei blokjes
De Notenshop
Waardering:
98% of 100

Vanaf 2,95

Gevriesdroogde aardbei blokjes
Gevriesdroogde aardbei blokjes