Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Haver pompoen broodje

0
(0)
De koude dagen zitten eraan te komen. Dat is perfect weer voor een haver pompoen broodje. Dit baksel zit een beetje tussen een broodje/cake in, en je kunt het op verschillende manieren eten. Zie het als een soort bananenbrood, ook stevig, maar lekker zoetig.
15 min. + 45 min. oventijd
Haver pompoen broodje

Herfst, laat die pompoenrecepten maar komen!

Hack: in dit broodje zit 250 gram pompoenpuree. Hiervoor gebruikte ik een 'maaltijdhapje 4+ pompoen'. 👶🏼 Met als ingrediënten alleen pompoen en water, geen andere onnodige toevoegingen! 

(Maar een echte pompoen snijden om er puree van te maken kan natuurlijk ook nog altijd!)

  • Aantal porties: 10-12
  • Bereidingstijd: 15 min. + 45 min. baktijd
  • Keukenbenodigdheden: Cakevorm, oven en eventueel bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Mix alle ingrediënten samen tot een glad beslag
  3. Bekleed eventueel de cakevorm met bakpapier
  4. Giet het beslag in de met bakpapier bekleedde cakevorm
  5. Top het beslag af met stukjes walnoot
  6. Bak het haver pompoenbroodje voor 45 minuten op 180 graden
  7. Doe de satéprikkertest eventueel om te kijken of de binnenkant goed gaar is
  8. Optioneel: serveren met wat kwark, honing, kaneel en extra walnootjes. Smakelijk!
Haver pompoen broodje
Dit bericht is geplaatst in: Tussendoortjes recepten, Bakrecepten, Brood recepten

Opmerkingen (2)

Plaats een reactie