Wegens drukte kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews

Marmercake zonder boter

0
(0)
Een heerlijk gezonde marmercake die je zo hebt gemaakt!
10 min. + 30 min. oventijd
Marmercake zonder boter

Een marmercake maar dan zonder boter. Ik maakte deze cake met producten die je vast wel in huis hebt. Dus geen moeilijk gedoe! Heerlijk smeuïg van structuur met een vleugje cacao.

Perfect voor bij een kopje thee of gewoon als lekker tussendoortje. Simpel om te maken – en dat wil toch iedereen tegenwoordig.

  • Aantal personen: 8 - 10
  • Bereidingstijd: 10 min + 30 min oventijd
  • Keukenbenodigdheden: cakeblik van 21 cm, 2 mengkommen, spatel en bakpapier

Bereidingswijze

  1. Meng alle droge ingrediënten behalve het cacaopoeder. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Voeg samen met de geprakte bananen, eieren, agavesiroop en yoghurt.
  3. Als laatste meng je de baking soda met het citroensap en roer deze door het beslag.
  4. Verdeel het beslag in 2 gedeeltes en meng het cacaopoeder door 1 gedeelte.
  5. Doe het beslag om en om in het bakblik en maak dan met een mes wat draaiende bewegingen door het beslag.
  6. Zet de cake 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Laat de cake goed afkoelen op een rooster en decoreer evt. met een drizzle van chocolade.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten, Hartige bakrecepten en getagged met Amandelmeel, Cacaopoeder, Havermeel

Opmerkingen (4)

Plaats een reactie
+ Lees meer - Toon minder