Gegrilde Groenten

0 review
Eet jij iedere dag genoeg groenten? Met deze verrukkelijke ovenschaal is dit geen probleem!
10 min. + 40 min. oventijd
Gegrilde Groenten

Tijdens de Paasbrunches door wil je eigenlijk gewoon lekker licht eten. Gegrilde groenten zijn dan een fantastisch alternatief om toch je vitaminen binnen te krijgen en tegelijkertijd die paasstol te compenseren. Alleen maar even snijden, de oven doet de rest! Eet smakelijk!

  • Aantal porties: 2 personen
  • Bereidingstijd: 10 minuten + 40 minuten oventijd
  • Keukenbenodigdheden: ovenschaal, snijplank, mes, spatel of lepel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de groenten in de voor jou gewenste grootte en snij de knoflook in fijne stukjes.
  3. Doe alle groenten in een ovenschaal en besprenkel de olijfolie er overheen.
  4. Strooi de tijm over de groenten. Roer de groenten om met behulp van een spatel, zodat de olijfolie, knoflook en tijm goed verdeeld worden over de groenten.
  5. Zet de ovenschaal in de oven voor 40 minuten. Roer af en toe de groenten om zodat alle kanten goed garen en that's it!

Gegrilde groenten zijn heerlijk te combineren met quinoa, boekweit of zilvervliesrijst met een handje noten en ongezwavelde rozijnen.

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Hoofdgerecht recepten, Bijgerechten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Olijfolie EXTRA VIERGE (500 ml)
Olijfolie EXTRA VIERGE (500 ml) Your Organic Nature
Waardering:
94% of 100
4,99
Fijn zeezout
Zeezout Fijn De Notenshop
Waardering:
87% of 100

Vanaf 1,25