Choco baked oats met pretzels

0 review
De baked oats zijn niet meer weg te denken als ontbijtje. Deze keer een combinatie van chocolade en pretzels. Krijg jij er al zin in om deze te proberen? Hieronder het recept te vinden!
5 min. + 12 min. oventijd
Choco baked oats met pretzels

Wie houdt er nou niet van een lekker warm havermout ontbijtje? Al helemaal in combinatie met chocola! En dan die lekkere crunch van de pretzels bovenop, mm!

  • Aantal porties:  Voor 1 portie.
  • Bereidingstijd: 5 minuten en 12 minuten oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Ovenschaaltje/pannetje, vork en een kommetje.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Prak de banaan in een kommetje en voeg hier het ei, de vanille en ahornsiroop aan toe. Mix met elkaar.
  3. Voeg dan de havermout, cacao en bakpoeder toe en mix weer tot een beslag.
  4. Gooi dan de chocoladestukjes erdoor.
  5. Vet een ovenschaaltje in met olie of boter en giet het beslag hierin.
  6. Verdeel de pretzels over het beslag en schuif in de oven voor ca. 12 minuten.

Laat even afkoelen en ga er dan lekker van genieten!

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Havermout
Havermout De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,75

Vanille Extract (100 gram)
Vanille Extract (100 gram) De Notenshop
Waardering:
95% of 100
23,95
Chocolade Druppels Puur 70,5%
Chocolade Druppels Puur 70,5% De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 5,95

Bakpoeder
Bakpoeder De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 2,25

Biologische ahornsiroop van We're Nuts About
Ahornsiroop Biologische (1000 ml) We're Nuts About
Waardering:
97% of 100
15,95
Pretzels
Pretzels De Notenshop
Waardering:
92% of 100

Vanaf 1,50