Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Bananenbrood met pinda’s en pindakaasswirl

0
(0)
Een variatie op het bekende bananenbrood. Deze keer gemaakt met pinda's en pinakaas, een heerlijke combinatie. Dat moet je een keer geprobeerd hebben.
Bananenbrood met pinda’s en pindakaasswirl

Bananenbrood kan altijd! Hoe lekker is een bananenbrood met pindakaas als variatie? Te lekker kunnen wij je alvast vertellen!

  • Aantal porties: 1 cake
  • Bereidingstijd: 10 min. + 85 min. baktijd
  • Keukenbenodigdheden: mengkom, spatel, cakevorm, staafmixer of mixer

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 165 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier of vet deze in met boter of olie.
  2. Prak de bananen en mix de eieren er goed door. Mix alle droge ingrediënten met elkaar en voeg die dan bij het bananen mengsel.
  3. Zorg dat het geheel goed gemixt is. Giet het beslag in de cakevorm en zet in de oven voor ongeveer 85 minuten! Check even met een satéprikker of de cake gaar is.
Dit bericht is geplaatst in Tussendoortjes recepten, Snacks recepten, Brood recepten en getagged met Amandelmeel, Pindakaas

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie