Bananenbrood met pinda’s en pindakaasswirl

0 review
Een variatie op het bekende bananenbrood. Deze keer gemaakt met pinda's en pinakaas, een heerlijke combinatie. Dat moet je een keer geprobeerd hebben.
Bananenbrood met pinda’s en pindakaasswirl

Bananenbrood kan altijd! Hoe lekker is een bananenbrood met pindakaas als variatie? Te lekker kunnen wij je alvast vertellen!

  • Aantal porties: 1 cake
  • Bereidingstijd: 10 minuten + 85 minuten baktijd
  • Keukenbenodigdheden: mengkom, spatel, cakevorm, staafmixer of mixer

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 165 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier of vet deze in met boter of olie.
  2. Prak de bananen en mix de eieren er goed door. Mix alle droge ingrediënten met elkaar en voeg die dan bij het bananen mengsel.
  3. Zorg dat het geheel goed gemixt is. Giet het beslag in de cakevorm en zet in de oven voor ongeveer 85 minuten! Check even met een satéprikker of de cake gaar is.
Dit bericht is geplaatst in Tussendoortjes recepten, Snacks recepten, Brood recepten en getagged met Amandelmeel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Ongezouten gebrande pinda's
Pinda's Gebrand Ongezouten De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 2,95

Amandelmeel
Amandelmeel De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 4,50

Havermout
Havermout De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,75

Kokosbloesem Suiker
Kokosbloesem Suiker De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 6,95

Speltmeel Volkoren (Biologische)
Speltmeel Volkoren (Biologische) De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 4,50