Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Valentijnsbrownie

3
(2)
Tijd om jouw geliefde te verwennen! Dit brownierecept is een echt Valentijnsrecept. Ideaal als cadeautje op Valentijnsdag.
10 min. + 25 min. oventijd
Valentijnsbrownie

Jouw valentijn verrassen met iets lekkers? Met dit recept maak je heerlijke smeuïge brownies gevuld met verse frambozen en pure chocolade druppels. Zin om er helemaal een feestje van te maken? Garneer de brownies dan met gesmolten witte chocolade en gevriesdroogde frambozen!

  • Aantal porties: 10-12
  • Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: vierkante bakvorm 21 x 21 cm, houten spatel, mengkom, bakpapier en vork

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius en bekleed het bakblik met bakpapier.
  2. Prak de banaan en kluts de eieren met de agavesiroop.
  3. Meng de eieren, banaan en kwark door de droge ingrediënten.
  4. Schep nu de chocoladedruppels en de verse frambozen door het beslag.
  5. Giet het beslag in het bakblik en zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Laat de brownies goed afkoelen op een rooster (haal uit het bakblik) en laat ze 1 nachtje verpakt in zilverpapier rusten.
  7. De volgende dag in vierkante stukjes snijden en eventueel decoreren met gesmolten chocolade en wat gevriesdroogde frambozen of verse frambozen.
Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Zoete recepten, Feestelijke recepten en getagged met Amandelmeel, Cacaopoeder, Havermeel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 4,95

Amandelmeel
Amandelmeel
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
Cacaopoeder
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 6,95

Cacaopoeder
Cacaopoeder
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder