Tex Mex nacho’s met sriracha mayo

0 review
Mega lekkere zelfgemaakte nacho's van volkoren tortilla’s, dus in een gezonder jasje! Een perfecte snack voor bij de borrel op bijvoorbeeld Koningsdag!
Baktijd wordt geladen...
Tex Mex nacho’s met sriracha mayo

Nacho's kunnen als snack, maar ook als hoofdgerecht gegeten worden. Dus je kan er alle kanten mee op. Natuurlijk kan er in de toppings eindeloos gevarieerd worden. Houd je van vlees? Voeg er dan wat gehakt aan toe.

  • Aantal porties: 1-2 personen
  • Bereidingstijd: 15 min.
  • Keukenbenodigdheden:  Pizza snijder, bakpapier, mes, kwastje

Hoe maak je Tex Mex nacho's?

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Meng de kruiden met olie en bestrijk de tortilla's met een kwastje met het olie mengsel.
  3. Snijd de tortilla’s in dikke repen met een pizza snijder en snijd ze dan in tortilla vorm (driehoekjes).
  4. Leg op een bakplaat met bakpapier en strooi de cheddar erover. Schuif in de oven voor 8-10 minuten.
  5. Snijd ondertussen de paprika en rode ui in kleine blokjes
  6. Meng de mayo met de sriracha.
  7. Haal de nacho’s uit de oven en maak af met de ui, paprika en dippen maar!
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Tussendoortjes recepten, Hoofdgerecht recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie