Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Speculoos Bonbons

0
(0)
Met maar een paar ingrediënten maak je in no-time kleine traktaties die eruitzien alsof ze zo uit een luxe chocolaterie komen. Ideaal voor bij de koffie of om cadeau te doen!
15 min. + 30 min. rusttijd
Speculoos Bonbons

Simpel, romig en onweerstaanbaar! Deze speculoos bonbons zijn het perfecte snelle verwenhapje: zacht, kruidig en heerlijk romig. Met maar een paar ingrediënten maak je in no-time kleine traktaties die eruitzien alsof ze zo uit een luxe chocolaterie komen. Ideaal voor bij de koffie of om cadeau te doen!

Porties: voor 15-17 stuks
Bereidingstijd: +/- 15 min + 30 min. in de koelkast
Keukenbenodigdheden: mini muffin bakvorm, mini cupcake vormpjes, steelpannetje
om chocolade te smelten, magnetron, keukenmachine.

Bereidingswijze

Bodem maken:

  1. Doe de Speculoos-kruimels en de ontpitte Medjoul dadels in
    de keukenmachine en mix tot een samenhangend, plakkerig deeg.
  2. Rol het mengsel tot balletjes van ongeveer 15 gram per stuk en druk elk balletje plat in een mini muffinvormpje (die je in het bakblik hebt staan).

Topping maken:

  1. Smelt de Speculoos pasta 1 minuut in de magnetron op 600 watt
    zodat het vloeibaarder wordt en schep met een lepeltje bovenop de
    bodem en zet 15 min. in de koelkast.
  2. Smelt de chocolade au bain marie (of in de magnetron), giet bovenop de Speculoos pasta en bestrooi met de kruimels, sprinkles of het koekjes strooisel.
  3. Zet even in de koelkast om uit te harden.

ENJOY!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten, Bakrecepten en getagged met Medjoul dadels, Sinterklaas, Speculoos

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie