Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

Opruim-Zondag: Chocolade pinda's 1000 gram voor maar €4,95! Klik hier!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: Producten met mega kortingen! Klik hier!

Sinterklaas Crack

0
(0)
Verras je familie en vrienden met deze feestelijke Sinterklaas Crack! Een heerlijke, knapperige traktatie met chocolade, speculaaskruiden en vrolijke toppings, perfect om te serveren tijdens pakjesavond of als zoete snack bij de warme chocolademelk.
10 min. + 20 min. wachttijd
Sinterklaas Crack

Het ultieme feestelijke lekkernij voor pakjesavond!

Wie zegt dat lekkers bakken voor Sinterklaas ingewikkeld moet zijn? Deze Sinterklaas Crack is supermakkelijk te maken en zorgt gegarandeerd voor een glimlach bij jong en oud. Met een basis van krokante, gezouten crackers, gesmolten chocolade en vrolijke Sinterklaasversiering is dit het ideale recept om samen met de kinderen te maken én om op te smullen tijdens het uitpakken van de cadeautjes.

Bereidingstijd: 10 minuten + 30 minuten wachttijd
Benodigdheden: Oven, ovenschaal van ca. 15x25 cm, bakpapier, satéprikker

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Bekleed de ovenschaal met bakpapier.
  3. Bedek de bodem met de gezouten crackers.
  4. Les de repen chocolade bovenop de crackers en verdeel daarover de witte chocoladedruppels.
  5. Zet de schaal ongeveer 4 minuten in de oven, tot de chocolade is gesmolten (maar niet te vloeibaar)
  6. Trek met een satéprikker sierlijke lijntjes door de chocolade voor een marmer-effect.
  7. Strooi de stukjes Sinterklaas-chocolade, regenboogcrispies en koekjesstrooisel over de nog warme chocolade.
  8. Laat het geheel minimaal 30 minuten afkoelen in de koelkast.
  9. Breek of snijd de crack in stukken en serveer op een feestelijke schaal.

Tip: Deze Sinterklaas Crack is ook leuk om cadeau te doen, verpakt in een mooi zakje of blikje met lint!

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade druppels wit
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocoladedruppels wit
Callebaut Chocolade druppels wit
Koekjes strooisel speculaas
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 2,49

Koekjes strooisel speculaas
Koekjes strooisel speculaas
Regenboog crispies
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 3,95

Regenboog crispies
Regenboog crispies
Chocolade figuurtjes Sinterklaas (155 gram)
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
4,50
Niet op voorraad
Chocoladereep speculaas crumble
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
2,95