Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Sint Chocolade Plak

0
(0)
Gezellig samen thuis voor Sinterklaasavond een heerlijke chocoladereep maken? Nou dat kan met dit makkelijke receptje!
45 min
Sint Chocolade Plak

Je kan het zo gek en lekker maken als je zelf wilt. Gebruik je favoriete chocolade en je favoriete snoepgoed en smullen maar. Ook leuk om als cadeautje te geven.

  • Aantal porties: Voor 2 chocolade plakken.
  • Bereidingstijd: 45 minuten.
  • Keukenbenodigdheden: Steelpannetje, houten lepel, smeltpan au bain marie en een hartjes chocoladereep vorm.

Bereidingswijze

  1. Smelt 100 gram chocolade (per smaak/reep apart) au bain Marie (Heb je geen smeltpan? Dan kan je ook een rvs bakje in je steelpannetje zetten, zorg er wel voor dat de bodem het water niet raakt).
  2. Giet de chocolade in de vorm en zet in de koelkast om op te stijven zo'n 30 minuten.
  3. Zoek je snoepjes bij elkaar in leuke kleurtjes, smeer met een theelepel een beetje van de overgebleven gesmolten chocolade op de achterkant van de snoepjes en druk deze op de chocoladereep.
  4. Spuit wat toefjes Instant Cream tussen de snoepjes en versier eventueel met wat sprinkles.
  5. Zet weer terug in de koelkast om op te stijven, doe dit zo'n 10 minuten.
  6. Tip: Je kan deze repen een paar dagen bewaren in de koelkast.

Dit bericht is geplaatst in Feestelijke recepten, Sinterklaas recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 9,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade druppels puur 54%
Callebaut Chocolade druppels gold
Callebaut
Waardering:
98% of 100

Vanaf 12,75

Niet op voorraad
Chocolade druppels gold Callabaut
Callebaut Chocolade druppels gold