Pecan Pumpkin Pie

5 reviews
60 min. + 12 uur rusttijd
Pecan Pumpkin Pie

Je gelooft me vast niet als ik zeg dat deze pecan pumpkin cheesecake, gemaakt met allemaal natuurlijk ingrediënten, volledig vegan én glutenvrij is! Het recept is niet moeilijk om te maken en past perfect bij de herfstsfeer! Toen ik wist dat deze cheesecake zo makkelijk was besloot ik ‘m de week erna nog een keer te maken… En ja, ook die ging in een korte tijd helemaal op!

De pecan pumpkin cheesecake is een stevig, mooi en smaakvol dessert dat je ook perfect kunt eten als ontbijt! Niet alleen is dit recept no-bake, vegan en glutenvrij, het is ook gemaakt met ingrediënten die je waarschijnlijk al vaker gebruikt. Altijd fijn! Zin in een iets frisser taartje? Dan vind je hier op de blog nog genoeg andere lekkere receptjes!

  • Bereidingstijd: 1 uur
  • Rusttijd: 12 uur
  • Porties: 1 taart (8-12 stukken)
  • Benodigdheden: Bakvorm, keukenmachine, grote kom, kleinere kom.

Pumpkin pie met pecannoten

Bereidingswijze

  1. Mix de ingrediënten van de bodem in een keukenmachine en verdeel het over de bodem van de taartvorm.
  2. Doe daarna alle ingrediënten van de vulling in een blender tot een romig beslag.
  3. Verdeel het over de bodem.
  4. Zet de taart voor min. 12 uur in de koelkast.
  5. Voeg nog wat vegan room en pecannoten toe ter garnering.
  6. Enjoy!
Dit bericht is geplaatst in: Bakrecepten, Taart recepten, Dieet