Pasta met rode pesto

1 review
Pasta's kun je eindeloos combineren met verschillende ingrediënten en sauzen. Dit recept is makkelijk en snel te maken en o zó lekker.
20 min.
Pasta met rode pesto

Pasta met rode pesto! Een makkelijke maaltijd lekker als avondmaaltijd maar ook heel lekker als koude lunchsalade. Makkelijk om te maken en ongelofelijk lekker!

  • Aantal porties: Voor 2 personen.
  • Bereidingstijd: 20 minuten.
  • Keukenbenodigdheden: kookpan, schaaltje, koekenpan, keukenmachine of blender en diep bord.

Bereidingswijze

  1. Kook de penne al dente volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Wel de zongedroogde tomaten in lauwwarm water totdat deze zacht zijn. Laat ze goed uitlekken en dep ze droog.
  3. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en maak de knoflook schoon. Mix alles in een keukenmachine totdat je een mooie grove pesto hebt. De pesto moet mooi smeuïg zijn, voeg nog wat extra olie toe als de pesto te droog is.
  4. Meng de pesto met de penne en bestrooi met wat extra Parmezaanse kaas.

Dit bericht is geplaatst in Lunch recepten, Hoofdgerecht recepten, Hartige bakrecepten en getagged met Pijnboompitten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pijnboompitten
Pijnboompitten De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 10,95

Gedroogde tomaten
Gedroogde Tomaten De Notenshop
Waardering:
88% of 100

Vanaf 2,25

Himalaya zout fijn wit
Himalaya zout fijn wit De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,50

Olijfolie MILD (500 ml)
Olijfolie MILD (500 ml) Your Organic Nature
Waardering:
97% of 100
4,99
Biologische Penne
Penne (Biologische) De Notenshop

Vanaf 0,99