Havermout noten koeken

1 review
Let's do this! Bak met dit recept jouw overheerlijke verse koeken.
10 min. + 20 min. oventijd
Havermout noten koeken

Overheerlijke koeken van havermout en amandelmeel! Gebruik als topping heerlijke ruby chocolade. Een keer een andere variatie voor de topping? Gebruik 200 gram icing greensweet stevia, 1 theelepel ocean blend en een beetje water.

  • Aantal porties: Voor 8 koeken
  • Bereidingstijd: 10 minuten voorbereidingstijd + 20 minuten afbakken
  • Keukenbenodigdheden: bakplaat, bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bedek de bakplaat met het bakpapier
  2. Meng eerst alle droge ingrediënten
  3. Gooi in de keukenmachine en meng met de rest van de ingrediënten
  4. Rol er nu 8 balletjes van (lukt het beste met koude handen) leg op de bakplaat en druk ze plat
  5. Zet de koeken +/- 18 minuten in de voorverwarmde oven
  6. Laat ze afkoelen op een rek
  7. Je kan eventueel de helft in de chocolade dopen en er wat nootjes op strooien
  8. Bewaar deze koeken in een afgesloten bakje zodat ze lekker krokant blijven

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Tussendoortjes recepten, Bakrecepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
Amandelmeel De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 4,50

Havermout
Havermout De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,75

Kokosolie Geurloos Biologische (500 ml)
Kokosolie Geurloos Biologische (500 ml) De Notenshop
Waardering:
94% of 100
Regular Price 4,95 Special Price 3,95
Happy Seeds Mix
Happy Seeds Mix De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 6,50

Pistachenoten Raw Gepeld (Stukjes)
Pistachenoten Raw Gepeld (Stukjes) De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 8,95

La Vida Vegan Chocoladepasta
Chocoladepasta (270 gram) La Vida Vegan
Waardering:
93% of 100
3,19