Flammkuchen met geitenkaas en perzik

0 review
Een combinatie van hartig en zoet, zo lekker! Als snack bij de borrel, lunch of diner; het kan allemaal!
Baktijd wordt geladen...
Flammkuchen met geitenkaas en perzik

Flammkuchen, beter bekend als de Duitse variant van de pizza. Door de dunne bodem komen de gebruikte ingrediënten nog beter uit. Top de flammkuchen af met heerlijke geroosterde amandelsnippers. Dat wordt gegarandeerd genieten!

  • Aantal porties: 8 stukjes
  • Bereidingstijd: 30 min. + 20 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Koekenpan, bakpapier, bakplaat, pizza snijder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het deeg uit en bestrijk met de creme fraiche.
  3. Snijd met een deegroller in 8 stukken.
  4. Brokkel de geitenkaas met je handen en verdeel over de stukjes.
  5. Snijd de perzik in partjes en verdeel deze over de flammkuchen.
  6. Maak af met de rode ui en schuif in de oven voor 15-20 minuten of tot goudbruin.
  7. bak de amandelsnippers in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn.
  8. Haal de flammkuchen uit de oven, besprenkel met honing en de amandelsnippers!
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Lunch recepten, Tussendoortjes recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelschaafsel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 3,95

Amandelschaafsel
Amandelschaafsel
300 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
3,95
 13,17/kg
500 gram navul
Info
De voorraad wordt opgehaald
Special Price 5,50 Regular Price 5,95
 11,00/kg
600 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
6,95
 11,58/kg
12500 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
115,95
 9,28/kg
Bloemen honing knijpfles
Nieuw