Cottage cheesecake

Deze cheesecake is simpel, snel en goedkoop te maken! De cottage cheese maakt deze cheesecake nog voedzamer door extra eiwitten toe te voegen. Ideaal excuus om te snacken dus. ð°
Aantal personen: voor 6 personen
Bereidingstijd: 15 min. + 25 min. in de oven + 4 uur in koelkast
Keukenbenodigdheden:Â Springvorm van circa 12 cm
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht.
2. â Stamp de biscuit fijn en meng met volkoren meel en gesmolten boter tot een kruimelig deeg.
3. â Bekleed de springvorm met bakpapier en stort het deeg erop.
4. â Druk aan en zet in de koelkast.
5. â Meng in een blender de cottage cheese met ei en vanille aroma tot een gladde massa.
6. â Schenk dit in een kom en meng er met een garde de custardpoeder en suiker doorheen.
7. â Haal de springvorm uit de koelkast en schenk het cheesecake mengsel over de bodem.
8. â Bak af voor 20 Ã 23 minuten. Het is gaar als de bovenkant niet meer nat is, een beetje âflubberigâ mag wel.
9. â Laat daarna afkoelen en zet voor circa 4 uur in de koelkast.
10. â Top af met de zero jam. Eet smakelijk! ð
Opmerkingen (0)