Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Bananenbrood met mini speculaasjes

5
(1)
Een bananenbrood met een twist! Een voedzaam recept gemaakt met bananenmeel én om het feest compleet te maken mini speculaasjes! Dit wil je proeven!
10 min. + 45 min. oventijd
Bananenbrood met mini speculaasjes

Een bananenbrood met een twist! Een voedzaam recept gemaakt met bananenmeel én om het feest compleet te maken mini speculaasjes! Dit wil je proeven!

  • Bereidingstijd: 10 min. voorbereiding + 45 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Blender, mengkom, spatel en een cakevorm

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix alle ingrediënten fijn tot een egaal beslag behalve de ongebrande en ongezouten noten én de mini speculaasjes. Spatel hier de noten en de mini speculaasjes doorheen. 
  2. Schenk het beslag in de bakvorm en decoreer jouw bananenbrood naar eigen wens!
  3. Zet het bananenbrood in de oven voor zo’n 45 minuten. 
  4. Laat het bananenbrood buiten de oven afkoelen en geniet!

Dit bericht is geplaatst in: Brood recepten, Zoete recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie