Vanaf ā‚¬35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Bami garam masala

0
(0)
Bami garam nasala is een relatief simpel bamirecept uit de Aziatische keuken. Je brengt dit gerecht op smaak met masala kruidenmix!
20 min. + 25 min. kooktijd
Bami garam masala

Bami of toch liever nasi? Met dit recept maak je zulke lekkere bami dat de keuze voor altijd snel gemaakt zal zijn! De noedels en kippendijen worden op smaak gebracht met verschillende kruidenpasta's en massala kruidenmix, waardoor ze ontzettend rijk van smaak zijn.

  • Aantal porties: 3
  • Bereidingstijd: 20 min. + 25 min. baktijd
  • Keukenbenodigdheden: wokpan, kleine koekenpan en waterkoker

Bereidingswijze

  1. Neem de kipdijfilet en wrijf deze in met 1 eetlepel garam massala kruiden en laat dit vervolgens een kwartier staan op de aanrecht.
  2. Vul ondertussen een ketel met water en breng deze aan de kook.
  3. Bak de kipdijfilet in een kleine koekenpan met een beetje kokosolie gaar.
  4. Verhit ondertussen een kleine eetlepel kokosolie in een wokpan en bak hier 5 minuten de wokgroente in en kruid dit met een eetlepel garam massala kruiden, de knoflook en de gember pasta
  5. Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking gaar, giet deze daarna af, spoel even af met koud water en laat hem goed uitlekken.
  6. Voeg de kokosmelk toe aan de gewokte groente en kook dit zachtjes in voor 5 minuten.
  7. Snij of pluk de kip in kleine stukjes en voeg deze samen met de noodles toe aan de groentemengeling, meng dit door elkaar en laat het nog even staan op laag vuur zodat de smaken goed kunnen gaan mengen. 
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Hoofdgerecht recepten, Bakrecepten en getagged met noedels, masala, kruidenmix

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie