Zomerse pastasalade met gebakken halloumi

Of je nu gaat picknicken, een barbecue organiseert of gewoon een snelle en gezonde maaltijd wilt bereiden, deze zomerse pastasalade met gebakken halloumi zal zeker in de smaak vallen.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Keukenbenodigdheden: Snijplank, mes, koekenpan en slakom
Bereidingswijze
1. Kook de pasta volgens de verpakking.
2. Snipper de rode ui, snijd de tomaten in blokjes en komkommer in plakjes. Hak de bladeren van de peterselie fijn.
3. Snijd de halloumi in plakken en bak deze goudbruin aan beide zijde in een droge pan. Rooster in dezelfde pan de pijnboompitten.
4. Meng de pasta met de rode ui, tomaten, komkommer, peterselie en honing-mosterd dressing in een slakom. Garneer met de gebakken halloumi en geroosterde pijnboompitten. Genieten maar!

Opmerkingen (0)