Tropical Chia Pudding
Laat je meevoeren naar een tropisch paradijs met deze verfrissende chia pudding boordevol exotisch fruit en zomerse vibes!
10 min. + 30 min. afkoelen

Een tropische traktatie in een glaasje! De romige kokosyoghurt gemengd met het chaizaad vormt de perfecte basis voor een voedzaam en verfrissend ontbijt of tussendoortje. De zachte mango geeft een natuurlijke zoetheid, terwijl de topping van verse mangoblokjes en kokosrasp zorgt voor een zonnige en exotische bite. Makkelijk te maken, heerlijk om van te genieten!
Probeer het zelf en laat je smaakpapillen verwennen!
- Aantal personen: voor 1 persoon
- Bereidingstijd: 10 min + 30 min. in de koelkast
- Keukenbenodigdheden: een blender, mooi glas en een lepel
Bereidingswijze
- Meng de kokosyoghurt met het chiazaad en de speculaaskruiden en zet dit even in de koelkast, roer af en toe even door.
- Pureer de verse mango in de blender.
- Meng 1/3e van de mango door de yoghurt.
- Top nu je pudding af met de rest van de mango puree, wat stukjes mango en de kokosrasp.
Geniet!!
Opmerkingen (0)