Tiramisu chia pudding

Je weekt de chia zaadjes in koffie met wat amandel extract en vanille. Vervolgens doe je daar een frisse kwarklaag overheen met cacaopoeder. Afwerken met wat knapperig granola en stukjes chocolade en je ontbijtje is klaar!
- Aantal porties: voor 2 ontbijtjes
- Bereidingstijd: 10 min. bereiden + 3 uur wachttijd
- Keukenbenodigdheden: mengkom, lepel en glazen
Bereidingswijze
- Begin met het maken van de chia pudding. Roer alle ingrediënten door elkaar en zet voor 10 minuten aan de kant. Na 10 minuten roer je het geheel nog een keer goed door en daarna zet je het voor minimaal 3 uur weg in de koelkast.
- Hierna verdeel je de chia pudding over twee leuke glaasjes. Verdeel hier de kwark overheen en bestrooi met cacao poeder.
- Serveer met granola, pure chocolade en wat vers fruit.
Geniet van je kickstart ontbijtje!
P.s. drink jij je koffie zoet? Voeg dan genoeg zoetmiddel toe, anders proeft het meer als zwarte koffie 😉

















Opmerkingen (0)