Speculaas mummies!

1 review
Een witte chocolade bonbon met een vulling van speculaas en roomkaas. Naast dat ze heerlijk smaken, zien ze er ook nog eens angstaanjagend lekker uit!
Baktijd wordt geladen...
Speculaas mummies!

Hoe leuk zijn deze griezelige mummies, gemaakt van onze mini speculaasjes en witte chocolade? Je maakt de bonbons met maar 4 ingrediënten. Leuk voor Halloween of gewoon om te trakteren!

  • Aantal porties: Voor 15 stuks.
  • Bereidingstijd: 10 min. bereiden + 45 minuten wachten.
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, keukenmachine, pannetje, hittebestendig bakje.

Bereidingswijze

  1. Maak de mini speculaasjes fijn met een keukenmachine samen met de roomkaas of monchou. Maak er 15 balletjes van en plaats deze voor zo’n 45 minuten in de vriezer.
  2. Verwarm de witte chocolade au bain-marie. Leg een bakpapiertje klaar en doop de bonbons één voor één in de chocolade en leg ze op het bakpapier.
  3. Swirl de overgebleven chocolade met een theelepel over de bonbons zodat je echte mummie strepen krijgt.
  4. Geef iedere mummie twee ogen en laat de chocolade uitharden en genieten maar!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Snacks recepten en getagged met Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Chocolade Druppels Wit
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 4,95

Chocolade Druppels Wit
Chocolade Druppels Wit
500 gram BV
Info
Op voorraad
4,95
 9,90/kg
1000 gram BV
Info
Op voorraad
8,95
 8,95/kg
10000 gram baal
Info
Op voorraad
74,95
 7,50/kg
Mini Speculaas
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,95

Mini Speculaas
Mini Speculaas
300 gram stazak
Info
Op voorraad
1,95
 6,50/kg
4500 gram emmer
Info
Op voorraad
24,95
 5,54/kg