Pizza van kwarkbodem
Pizza eten en tegelijkertijd wat extra eiwitten binnen krijgen, dat is toch top!?
Baktijd wordt geladen...

Pizza is altijd een goed idee. Deze zijn klein van stuk, maar dit doet zeker niet af aan de smaak.
- Aantal porties: 6 kleine pizza's
- Bereidingstijd: 20 min. + 12 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: Grote kom, lepel, deegroller en oven
Bereidingswijze
- Doe de bloem in een grote kom en doe de kwark, olijfolie en zout erbij.
- Meng met een lepel, vork of mixer met deeghaken tot een geheel.
- Kneed met je handen verder tot een bal.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bestrooi je werkvlak met extra bloem en verdeel de bal in 6 stukken.
- Maak van elk stuk een kleine bal en rol deze lekker dun uit met de deegroller.
- Leg op een bakplaat met bakpapier en verdeel wat passata erover, gevolgd door de mozzarella.
- Schuif voor 10-12 minuten in de oven en maak af met basilicum!

Opmerkingen (0)