Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Pistache vanille cake

5
(1)
Deze heerlijke pistache vanille cake maak je gemakkelijk zelf. Daarnaast is dit pareltje ook nog eens koolhydraatarm en suikervrij.
5 min. + 40 min. oventijd
Pistache vanille cake

Altijd al willen weten hoe je pistache noten kunt verwerken in een recept? Dan is het goed om te weten dat pistache noten heerlijk te combineren zijn met de smaken vanille en framboos. Het contrast tussen de noten en het zoet zure van de framboos maken een verrassende combinatie. Met dit recept maak je een koolhydraatarme en suikervrije pistache vanille cake. De cake is snel en makkelijk te maken, dus mocht je onverwachts visite krijgen in de middag, kan je in de ochtend nog snel deze cake op tafel toveren!

Bereiding

  1. Voeg het amandelmeel, eieren, roomkaas, roomboter, vanille suiker, bakpoeder en zout toe aan de mengkom. Mix het geheel romig op voor 2 minuten. Vervolgens spatel je de gehakte pistache noten erdoorheen.
  2. Schep het beslag in de cakevorm
  3. Bak de cake voor 40 minuten in de oven op 180 graden
  4. Laat de cake buiten de oven volledig afkoelen.
  5. Verdeel daarna de suikervrije poedersuiker over de cake en snijdt wat frambozen voor op de topping.
  6. Bewaar de cake in een afgesloten trommel in de koelkast. Of snij de cake in plakjes en vries per plakje in.

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Bakrecepten, Gebak recepten en getagged met Amandelmeel, Pistachenoten

Opmerkingen (4)

Plaats een reactie
+ Lees meer - Toon minder